احراز رتبه سوم از طرف تیم دانشگاه هنر ایران در مسابقات بین‌المللی دهگانه خورشیدی ۲۰۲۴

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۱ کد : ۶۱۸۷ در دانشکده چه می‌گذرد؟

تیم دانشگاه هنر ایران در این مسابقه حائز رتبه سوم شد. در مسابقات امسال در مرحله اول 105 تیم از 93 دانشگاه، از 18 کشور شرکت داشتند. پس از داوری مرحله اول، 40 تیم از 37 دانشگاه به مرحله دوم راه یافتند. تیم دانشگاه هنر ایران در شاخه طراحی مدرسه با 10 تیم از دیگر دانشگاه‌ها: 7 تیم از آمریکا، 1 تیم از پاکستان و 1 تیم از کشور چین، به رقابت پرداخت و توانست رتبه سوم را به دست آورد.

لازم به ذکر است که این مسابقه دارای دو مرحله است. در مرحله اول   105 تیم از 93 دانشگاه  شرکت کردند. از میان این عده، در مرحله دوم 40 تیم از 37 دانشگاه در سراسر جهان برگزیده شدند. تیم دانشگاه هنر ایران ضمن ورود به  مرحله دوم، در گروه طراحی فضای آموزشی رتبه سوم را کسب کرد.

اعضای تیم و مسئولیت آنها عبارت بودند از:

• دکتر ریما فیاض (سرپرست گروه، هدایت بخشهای طراحی معماری و انرژی)
  • محمد جلالی زاده (سرپرست، مسئول بخش محاسبات و مدلسازی HVAC، محاسبات انرژی)
  • سنا رستگار (مسئول طراحی گرافیک و ارائه مدارک)
  • سارا درویش پناه (مدیر گروه، هماهنگ کننده اعضا و مسئول یکپارچه کردن هر یک از بخش‌های پروژه)
  • سما سلطانی (طراح معماری و طراحی گرافیک)
  • امیرعلی ملکشاهی (مسئول بخش سازه و انجام تحلیل‌های اقتصادی)
  • مریم بیگی (مسئول بخش BIM)
  • بهار احمدزاده (طراحی گرافیک)
  • فائره هادیان (طراحی معماری و بهداشت محیط)
  • ملیکا ترشیزیان (طراحی داخلی، شبیه سازی BIM)
  • علی‌محمد ابراهیمی (مسئول بخش BIM)