به مناسبت روز ملی معمار نشست تخصصی با حضور معماران معاصر در دانشکده برگزار شد

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۵ کد : ۵۳۸۲ در دانشکده چه می‌گذرد؟

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت روز ملی معمار، دانشکده معماری و شهرسازی میزبان تعدادی از معماران معاصر ایران، دانشجویان و علاقه مندان به معماری بود.

این برنامه که در همکاری دانشکده معماری و شهرسازی و انجمن علمی معماری برنامه ریزی شد در قالب یک سخنرانی و پانل تخصصی حول موضوع «اقتباس در معماری» برگزار گردید.

سخنران این نشست آقای دکتر حسین پور مهدی قائم مقامی عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی بودند که در قالب معرفی تجارب طراحی خود به تبین موضوع از منظر نظری پرداختند، اعضای پانل تخصصی این برنامه آقای مهندس بیژن شافعی طراح خانه هنرمندان ایران ازمعماران و پژوهشگران برجسته و خوش نام کشورمان،.

دیگر عضو پانل آقای دکتر سیدحمید ضیاییان معمار و مدرس دانشگاه از معماران شناخته در حوزه معماری متعهد به سنت معماری ایرانی بودند که از منظر نظری به صحبت و بحث پرداختند و مدیریت پانل به عهده دکتر رضا شکوری سرپرست دانشکده معماری و شهرسازی بود.

این جلسه با حضور بیش از صدتن از علاقه مندان مباحث نظری معماری از ساعت 17 آغاز و تا ساعت 20 ادامه داشت.