اهدای نشان پژوهش‌کاوی به دو عضو هیات‌علمی دانشکده معماری و شهرسازی

۰۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۷ کد : ۵۲۹۶ در دانشکده چه می‌گذرد؟
در چهارمین دوره اهدای نشان پژوهش‌کاوی که در بهمن‌ماه ۱۴۰۱ در دانشگاه اصفهان برگزار شد، در میان ۱۰ مقاله برتر در حوزه مطالعات شهری در بازه زمانی پاییز ۱۴۰۰ تا پاییز ۱۴۰۱، دو مقاله حاصل پژوهش اساتید گروه شهرسازی دانشگاه هنر بود.

در این مراسم مقاله دکتر میترا حبیبی استاد گروه طراحی شهری دانشگاه هنر با عنوان «قدرت و منفعت عمومی: تحلیل انتقادی از صورت‌بندی منفعت عمومی در طرح ساماندهی خیابان خیام یزد» و مقاله دکتر ناصر برک‌پور استاد گروه برنامه‌ریزی شهری دانشگاه هنر با عنوان «عرصه‌های گذار به مدیریت یکپارچه در ایران با تأکید بر وظایف، کارکردها و صلاحیت‌های شورای شهر و شهرداری»، جزو ۱۰ مقاله برتر از ۵۵۵ مقاله چاپ شده در ۲۴ مجله تخصصی، برگزیده شدند.

همچنین شایان ذکر است که چهار مقاله از ۱۰ مقاله برتر این دوره از میان مقاله‌های منتشر شده در نشریه علمی نامه معماری و شهرسازی دانشگاه هنر بوده است.