کسب رتبه اول در مسابقه دوسالانه ولوکس (VELUX) ۲۰۲۲ توسط دانشجویان رشته ی معماری و انرژی

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۸ کد : ۵۱۴۳ در دانشکده چه می‌گذرد؟

دانشجویان رشته ی معماری و انرژی دانشکده ی معماری و شهرسازی موفق به کسب رتبه اول در گروه شرق اروپا و خاورمیانه در مسابقه دوسالانه ولوکس (VELUX) 2022 شدند. این مسابقه بین المللی با هدف ارائه ی راهکاری نوآورانه برای استفاده از نور روز است که هر دو سال یکبار برگزار می شود. در این دوره از مسابقات که با حضور خانم دکتر فیاض و خانم دکتر فخاری و دانشجویان معماری و انرژی دانشکده ی معماری و شهرسازی دانشگاه هنر: الهام بهادری، محیا موسوی صدر و سجاد نویدی برگزار شد، پروژه ی "پرواز" در گروه اروپای شرقی و خاورمیانه و در بخش پژوهش، موفق به کسب رتبه اول شد.این موفقیت برای اولین بار است که در تمام طول سالهای برگزاری این مسابقه توسط یک گروه دانشجویی از ایران و در چنین سطحی بدست آمده است.

در مسابقه امسال 507 گروه از 211 دانشکده معماری از سراسر دنیا شرکت داشتند که 10 گروه در دوبخش ساختمان و پژوهش برای مرحله دوم برگزیده شدند. مرحله دوم مسابقه انتخاب دو گروه برگزیده ( یکی در بخش ساختمان و یکی در بخش پژوهش) از میان این ده گروه است. علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی www.daylightandarchitecture.com/winners مراجعه نمایند.