گزارش نشست اعضای هیئت علمی دانشکده ی معماری و شهرسازی

۱۸ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۹ کد : ۵۰۳۲ در دانشکده چه می‌گذرد؟

نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی دانشکدۀ معماری و شهرسازی به دعوت ریاست دانشکده، در ساعت 10:30 صبح روز یکشنبه مورخ 10 مهرماه 1401 در محل سالن جلسات دانشکده در ساختمان غربی دانشکده در پردیس باغ ملی برگزار شد و به مدت قریب پنج ساعت به طول انجامید.

در ابتدای این جلسه اعضای هیئت علمی از زحمات بی‌دریغ سرکار خانم آفرین مومنی، سرپرست ادارۀ آموزش دانشکده، در طی سالیان حضورشان در دانشکده تقدیر و تشکر کردند.

در ادامه با توجه به وقایع روزهای جاری کشور و فضای دانشگاهی که مصادف با روزهای آغاز سال تحصیلی است گفت‌وگو صورت گرفت و اعضای هیئت علمی ضمن ابراز نگرانی از شرایط پرالتهاب کنونی، نظرات و نگرانی‌ها و دیدگاه‌های خود را دربارۀ حفظ حرمت دانشگاه و شرایط بهینۀ ازسرگیری فعالیت‌های دانشگاهی و نحوۀ حمایت از دانشجویان و استادان با استفاده از خرد جمعی و تدبیر و نیز رایزنی با مسئولان دانشگاه مطرح کردند.

در این جلسه همچنین برخی امور و مشکلات جاری دیگر دانشکده و اعضای هیئت علمی نیز مطرح و بررسی شد و رئیس و معاونان محترم دانشکده گزارشی از فعالیت‌های اخیر حوزۀ خود عرضه کردند.