اولین کنفرانس بین‌المللی و ششمین کنفرانس ملی معماری-شهر: از معماری بومی تا شهرسازی معاصر

معماری شهری: چرا و چگونه

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۱ کد : ۴۵۲۰ در دانشکده چه می‌گذرد؟
در راستای برگزاری پنل های تخصصی پیرامون موضوع کنفرانس بین المللی "معماری-شهر: از معماری بومی تاشهرسازی معاصر" گفتمانی با محوریت "معماری شهری" در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد قزوین برگزار می گردد. آقایان دکتر محمدرضا رحیم زاده، دکتر حسین خسروی، دکتر علیرضا مستغنی، دکتر وحید مشفقی سخنرانان این رویداد هستند.

در راستای برگزاری پنل‌های تخصصی پیرامون موضوع کنفرانس بین‌المللی "معماری-شهر: از معماری بومی تا شهرسازی معاصر"  گفتمانی با محوریت "معماری شهری" در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد قزوین برگزار می گردد. آقایان دکتر محمدرضا رحیم زاده، دکتر حسین خسروی، دکتر علیرضا مستغنی از اعضای هیئت علمی دانشگاه هنر و عضو کمیته علمی کنفرانس سخنرانان این رویداد هستند. آقای دکتر وحید مشفقی، استادیار گروه شهرسازی دانشکده معماری وشهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین دبیر این پنل خواهند بود.

محورهای اصلی گفتگوی معماری شهری: چرا و چگونه؟ به شرح ذیل است:

مقدمه:

کجا ایستاده‌ایم؟
مروری بر انگاره‌های شهرسازی مدرن و پسامدرن
ضرورت راه‌حل‌های معمارانه
ضرورت ارتقاء برنامه‌های آموزشی معماری

پیشینه:

مروری بر شیوه‌های رایج در آموزش طراحی معماری
نظریۀ تعهد
تجربه‌های آموزشی در امتداد نظریۀ تعهد

بحث:

معماری شهری: اهداف و روش‌ها

نمونۀ موردی:

استودیو معماری شهری، دانشگاه هنر

شرکت برای کلیه علاقه‌مندان آزاد خواهد بود و ثبت نام از طریق سامانه کاربران در سایت کنفرانس انجام خواهد شد.

اتاق کارگاه راس ساعت مقرر در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

برای ورود به جلسه از طریق نرم افزار ادوبی کانکت لینک نمایید.