رونمایی از نخستین کتاب سال معماری دانشگاه هنر

۱۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۷ کد : ۳۰۶۶ در دانشکده چه می‌گذرد؟

رونمایی از نخستین کتاب سال آثار برگزیده دانشجویان معماری دانشگاه هنر، هم‌زمان با بیستمین سال تأسیس دانشکده معماری و شهرسازی و در آستانه هفته پژوهش، روز دوشنبه ۱۱ آذرماه، ساعت 14:30 در پردیس باغ‌ملی برگزار می‌شود. این کتاب، به‌عنوان نخستین کارنامه فعالیت‌های آموزشی گروه معماری در سال تحصیلی 96-97 زیرنظر دکتر آرزو منشی‌زاده، عضو هیئت علمی گروه معماری دانشگاه هنر، در ۱۵۴ صفحه تهیه شده است. کتاب سال معماری، با مقدمه‌ای از مدیر گروه معماری، مشتمل بر بخش‌های آرایش دروس مقاطع مختلف تحصیلی، آثار برتر و برگزیده دانشجویان در آتلیه‌های ترکیب و طراحی معماری، پایان‌نامه‌ها در سه مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری، رویدادهای جمعی، سفرهای آموزشی، کارگاه‌ها، نشست‌ها و سخنرانی‌ها، معرفی اعضای هیئت علمی و دانشجویان رشته معماری است. این کتاب در پاییز ۱۳۹۸ توسط انتشارات دانشگاه هنر، معاونت پژوهشی منتشر شده‌‌‌ و هم‌اکنون با سی درصد تخفیف برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه هنر و ۲۵ درصد تخفیف برای سایر دانشگاه‌ها از طریق واحد انتشارات در دسترس است.